Vene- ja välinevuokraus

Vuokraamme veneet, kaluston ja muut kalastusvälineet Oulun seudulla sekä Tornionjoella.

Kanssamme kalastus ei jää välineistä kiinni! Vuokraamme käyttöösi laadukkaat kalastusvälineet veneistä vapoihin. 

Tiedustele välinevuokrausta meiltä joko puhelimitse tai sähköpostitse, niin osaamme varata juuri sinun tarpeisiisi sopivan kaluston.

Kalastuvene järvellä

Veneet

  • Lohivene Tornionjoelle.

Kauttamme saat laadukkaan lohensoutuveneen käyttöösi juuri tarvitsemallesi ajanjaksolle. Veneeseen kuuluu kaikki, mitä lohenkalastuksessa tarvitset, ja hieman enemmän.  Kaikkiin veneisiimme kuuluu vähintään 8 hevosvoiman moottori, Joonas-vapatelineet, sekä vapojen kuljetus/säilytysputket. 


Veneitä on kauttamme saatavilla Tornionjoella, Matkakosken alapuolella, sekä trailerilla, jotta voit lähteä juuri sille suvannolle, jolle itse tahdot! Matkakoski on soutukalastajien suuressa suosiossa runsaiden lohisaaliidensa ansiosta. Lisätietoja saat soittamalla tai sähköpostitse. 


Mahdollisuus lohiveneen vuokraukseen on myös Oulujoen Hartaanselällä – soita ja kysy!

Järvimaisema

Majoitus

  • Kauttamme on saatavilla majoitusta Tornionjoen rannalla.

Haluatko vuokrata veneen koko viikoksi ja soudella Matkakosken monttuja? Tarjoamme Matkakosken alapuolelta lohimiehen unelmamökin, jossa illalla pääsee löylyttelemään omaan savusaunaan. 

  • Kalastuskausi Tornionjoella alkaa kesäkuussa ja kestää elokuun loppuun.

Muut välineet

Saatavilla on myös muita kalastusvälineitä, kuten vapoja, keloja ja vaikka ottivaappuja. Kerro meille, millaista välineistöä tarvitset, niin osaamme valita tarpeisiisi sopivan kaluston. 


Teemme yhteistyötä Röyhijä-vaappujen sekä Riverbug-perhojen kanssa, joten molemmat huippumerkit saat kauttamme. Jos kaipaat ensi kesälle juuri sen oman spesiaalivaappusi tai sarjan ottiperhoja, niin kerro toiveesi ja toteutetaan se myös välinerintamalla! 


Kaikki vene- ja välinevaraukset sekä tiedustelut kannattaa tehdä joko soittamalla meille tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse!